Bij Books 4 Life Utrecht boeken doneren momenteel op afspraak

Let op: in verband met het coronavirus heeft onze winkel momenteel aangepaste openingstijden. Bij Books 4 Life Utrecht boeken doneren kan momenteel enkel op afspraak. Dat heeft twee redenen:

  • De winkel is ook ons magazijn. We kunnen pas donaties van boeken aannemen als de verkoop van boeken weer op gang komt.
  • We willen bezoek aan onze winkel spreiden. Op deze manier hoeven klanten en donateurs de winkel niet gelijktijdig te bezoeken.

Wilt u gebruikte boeken inleveren in Utrecht?

Maak een afspraak voor het doneren van boeken

Veel mensen maken – gelukkig – gebruik van de mogelijkheid om aan Books 4 Life Utrecht boeken te doneren, vaak in combinatie met ongebruikte cd’s, dvd’s en lp’s. Bekijk hier welk type boeken je bij ons kunt doneren.

In verband met het coronavirus beoordelen we uw donatie graag vooraf aan de hand van één of meerdere foto’s. Hier ontvang je na invullend van onderstaand formulier bericht over.

Boeken inleveren voor het goede doel

In Utrecht Boeken doneren

Boeken weggeven aan het goede doel in Utrecht doe je bij Books 4 Life Utrecht. In de winkel kun je boeken, cd’s, lp’s of dvd’s doneren. Tijdens openingstijden nemen onze vrijwilligers uw spullen aan.

Met een donatie aan onze winkel steun je direct onze goede doelen. Ten minste negentig procent van de opbrengst gaat direct naar het goede doel!

Vanwege het coronavirus heeft de winkel momenteel aangepaste openingstijden en kan het doneren van boeken alleen op afspraak. Boeken inleveren in Utrecht kan op de Koningsweg 2, naast het Rode Kruis. Voor de deur te parkeren is mogelijk.

Na een selectieprocedure plaatsen wij de beste artikelen in onze online boekwinkel of in onze winkel met tweedehands boeken in Utrecht. Helaas kunnen we niet alle boeken kwijt in onze winkel: deze artikelen vinden hun bestemming bij de boekwissel op Utrecht Centraal of bij onze partner Kringloopwinkel De Waarde.

Welke donaties zijn welkom?

Books 4 Life Utrecht krijgt – gelukkig – veel aangeboden. Onze winkelruimte is beperkt en we hebben geen opslagruimte. Daarom kunnen we helaas niet alles aannemen. Om de hoge kwaliteit van boekwinkel met tweedehands boeken te kunnen waarborgen kunnen we helaas niet alles aannemen.

We nemen niet aan:
• boeken die kapot, beschadigd of vies zijn;
• studieboeken;
• bibliotheekboeken;
• encyclopedieën;
• tijdschriften & kranten;
• videobanden;
• gekopieerde cd’s & dvd’s.