Doneren van boeken op afspraak

Let op: in verband met het coronavirus heeft onze winkel momenteel aangepaste openingstijden. Boeken doneren kan enkel op afspraak. Dat heeft twee redenen:

  • De winkel is ook ons magazijn. We kunnen pas donaties van boeken aannemen als de verkoop van boeken weer op gang komt.
  • We willen bezoek aan onze winkel spreiden. Op deze manier hoeven klanten en donateurs de winkel niet gelijktijdig te bezoeken.

Wilt u gebruikte boeken inleveren in Utrecht?

Maak een afspraak voor het doneren van boeken

Books 4 Life Utrecht krijgt – gelukkig – veel boeken aangeboden. Bekijk hier welke donaties we aannemen.

In verband met het coronavirus beoordelen we uw donatie graag vooraf aan de hand van één of meerdere foto’s.

Boeken inleveren voor het goede doel

Boeken doneren in Utrecht

Boeken weggeven aan het goede doel in Utrecht doe je bij Books 4 Life Utrecht. In de winkel kun je boeken, cd’s, lp’s of dvd’s doneren. Tijdens openingstijden nemen onze vrijwilligers uw spullen aan.

Met een donatie aan onze winkel steun je direct onze goede doelen. Ten minste negentig procent van de opbrengst gaat direct naar het goede doel!

Vanwege het coronavirus heeft de winkel momenteel aangepaste openingstijden en kan het doneren van boeken alleen op afspraak. Boeken inleveren in Utrecht kan op de Koningsweg 2, naast het Rode Kruis. Voor de deur te parkeren is mogelijk.

Na een selectieprocedure plaatsen wij de beste artikelen in onze online boekwinkel of in onze winkel met tweedehands boeken in Utrecht.

Welke donaties zijn welkom?

Books 4 Life Utrecht krijgt – gelukkig – veel aangeboden. Onze winkelruimte is beperkt en we hebben geen opslagruimte. Daarom kunnen we helaas niet alles aannemen. Om de hoge kwaliteit van boekwinkel met tweedehands boeken te kunnen waarborgen kunnen we helaas niet alles aannemen.

We nemen niet aan:
• boeken die kapot, beschadigd of vies zijn;
• studieboeken;
• bibliotheekboeken;
• encyclopedieën;
• tijdschriften & kranten;
• videobanden;
• gekopieerde cd’s & dvd’s.

In verband met het coronavirus heeft onze winkel aangepaste openingstijden. Boeken doneren kan enkel op afspraak. Een deel van ons assortiment verkopen we online. Of laat uw gegevens achter, dan sturen we een bericht als de winkel meer dagen of langer opent.
+