Hoeft een boek niet per se nieuw te zijn?

Books 4 Life Utrecht: boekenwinkel in Utrecht

Stichting Books 4 Life Utrecht is een boekenwinkel in Utrecht die tweedehands boeken, cd’s, lp’s en dvd’s inzamelt en verkoopt. Het assortiment in de winkel wordt door specialisten samengesteld – het aanbod van tweedehands boeken is daarmee van hoge kwaliteit. Van de opbrengst gaat 90% naar goede doelen.

De locatie van de boekenwinkel in Utrecht is Koningsweg 2, naast het Rode Kruis. Klik hier voor onze actuele openingstijden.

Tweedehands boeken kopen

Koop tweedehands boeken van hoge kwaliteit in de boekenwinkel van Books 4 Life Utrecht. Prijzen variëren van €0,50 tot €5.

Boeken doneren

Een boek uit of de zolder aan het opruimen? Breng je boeken naar Books 4 Life Utrecht en doneer ze aan het goede doel.

Onze missie

Mensenrechten bevorderen

Het beschermen van mensenrechten vinden wij belangrijk. Bijvoorbeeld het recht op gelijke behandeling, onderwijs en vrijheid van meningsuiting. Daarom steunen wij goede doelen die hiervoor vechten.

Maatschappelijk betrokken

Mensen van alle leeftijden en achtergronden kunnen bij ons veelzijdig en zinvol vrijwilligerswerk doen. Daarnaast werken we samen met andere ideële organisaties op lokaal niveau.

Bestrijden van armoede

Wij maken ons hard voor de bestrijding van armoede. Er zijn te veel mensen op de wereld die in armoede leven. Daarom doneren wij geld aan organisaties die zich daarvoor inzetten.

240.000

euro opgehaald tussen 2009 en 2019

80.000

boeken gedoneerd & verkocht in 2019

50

vrijwilligers aan de slag in de boekenwinkel

11

jaar ervaring in tweedehands boeken

Over de boekwinkel in Utrecht

Stichting Books 4 Life Utrecht is een boekenwinkel in Utrecht die tweedehands boeken, cd’s, lp’s en dvd’s inzamelt en verkoopt. Bij Books 4 Life Utrecht tweedehands boeken kopen betekent dat u het goede doel steunt. Vrijwilligers vinden in de boekwinkel een zinvolle tijdsbesteding. En met onze opbrengst steunen wij goede doelen.

Winkels door heel Nederland

Het concept van Books 4 Life is op dit moment via zelfstandige stichtingen actief op zes plekken in Nederland. De winkels worden volledig gerund door vrijwilligers. Naast de boekenwinkel in Utrecht vindt ook winkels in Amsterdam, Nijmegen, Tilburg, Eindhoven en Groningen. Wist u dat er zelfs twee boekenwinkels in Oostenrijk zijn? In Graz en in Wenen.