Neem contact op

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen.

Veel mensen maken – gelukkig – gebruik van de mogelijkheid om aan Books 4 Life Utrecht boeken te doneren, vaak in combinatie met ongebruikte cd’s, dvd’s en lp’s. Bekijk hier welk type boeken je bij ons kunt doneren.

In verband met het coronavirus is onze (opslag)ruimte helaas beperkt. Onze locatie is namelijk onderdeel van het Rode Kruis Utrecht. Daarom beoordelen we je donatie bij voorkeur vooraf aan de hand van één of meerdere foto’s. Na het invullen van onderstaand formulier ontvang je hierover meer informatie.

Als je op de bonnefooi met je donatie naar onze winkel komt, kan het helaas zijn dat we niet alle artikelen kunnen aannemen.

  We krijgen – gelukkig – veel boeken aangeboden. Daarom kunnen we helaas niet alles aannemen. Bekijk hier het type boeken dat we niet aannemen.

  Nee, Books 4 Life Utrecht koopt geen tweedehands boeken en platen in. Alle artikelen in de winkel zijn aan ons gedoneerd.

  Nee, je kunt enkel boeken aan ons doneren. Zelf tweedehands boeken verkopen kan bijvoorbeeld via Boekwinkeltjes.nlDe Slegte of Bol.com.

  Omdat we afhankelijk zijn van donaties verandert ons assortiment dagelijks. We houden geen catalogus bij van ons assortiment. Voor het meest recente aanbod kun je het beste de winkel bezoeken.

  Omdat we afhankelijk zijn van donaties verandert ons assortiment dagelijks. We houden geen overzicht of catalogus bij van ons assortiment in de winkel. Voor het meest recente aanbod kun je het beste de winkel bezoeken.

  Een overzicht van alle tweedehands boeken die we online verkopen vind je in onze online winkel op boekwinkeltjes.nl. Let op: de boeken die op deze website worden aangeboden, staan niet in de winkel.

  Normaal gesproken is het, als het om grotere donaties gaat, zeker mogelijk. Vanwege het coronavirus wordt deze service tijdelijk niet aangeboden.

  Staat je vraag niet hierboven? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

   Contact met Books 4 Life Utrecht

   De winkel met tweedehands boeken in Utrecht is geopend van maandag tot en met zaterdag van 11.00 uur tot en met 17.00 uur. De locatie van de Books 4 Life Utrecht is Koningsweg 2, naast het Rode Kruis. Voor de deur te parkeren is mogelijkLet op: op vrijdag kan het erg druk zijn.

   Met een aankoop van een tweedehands boek of een donatie van boeken, cd’s, lp’s of dvd’s aan onze winkel steun je direct onze goede doelen. Negentig procent van de opbrengst gaat direct naar het goede doel!

   Naast tweedehands boeken kopen kun je in de winkel ook cd’s, lp’s of dvd’s en boeken doneren. Tijdens openingstijden nemen onze vrijwilligers uw spullen aan.