Samen geven we vinyl een tweede leven

Winkel met tweedehands vinyl in Utrecht

Tweedehands vinyl in Utrecht kopen doe je bij Books 4 Life Utrecht. Meer dan vijftig vrijwilligers bemensen de winkel, waar een ruim assortiment aan tweedehands vinyl, cd’s, dvd’s en boeken wordt verkocht voor het goede doel.

Books 4 Life Utrecht verkrijgt haar aanbod door donaties – met name van particulieren. Het assortiment in de winkel wordt door specialisten samengesteld – het aanbod van tweedehands boeken is daarmee van hoge kwaliteit. Van de opbrengst gaat 90% naar goede doelen.

Tweedehands vinyl kopen

Je koopt in Utrecht tweedehands vinyl bij Books 4 Life Utrecht. Kwalitatief goede tweedehands platen voor een lage prijs.

Vinyl doneren

Een plaat grijsgedraaid of de zolder aan het opruimen? Breng je vinyl naar Books 4 Life Utrecht en doneer ze aan het goede doel.

Word vrijwilliger

Help mee als vrijwilliger! Wij bieden sociaal en zinvol vrijwilligerswerk in Utrecht, help mee in de winkel of zet de grote lijnen uit in een bestuursfunctie.

Books 4 Life Utrecht

Bij Books 4 Life Utrecht tweedehands vinyl kopen betekent dat u het goede doel steunt. Wij stimuleren hergebruik door tweedehands vinyl, boeken, cd’s en dvd’s in te zamelen en tegen een eerlijke prijs te verkopen. Vrijwilligers vinden in de winkels sociale en zinvolle tijdsbesteding. En met onze opbrengst steunen wij goede doelen.

De locatie van Books 4 Life Utrecht is Koningsweg 2. Vanuit Utrecht Centraal is de winkel te bereiken met bus 6 en bus 14, halte Rubenslaan. Vanuit deze halte is het nog circa 500 meter lopen.

Door heel het land

Het concept van Books 4 Life is op dit moment via zelfstandige stichtingen actief op zes plekken in Nederland. De winkels worden volledig gerund door vrijwilligers. U vindt ook Books 4 Life-winkels in AmsterdamNijmegenTilburgEindhoven en Groningen. Wist u dat er zelfs twee winkels in Oostenrijk zijn? In Graz en in Wenen.

240.000

euro opgehaald tussen 2009 en 2019

80.000

boeken en platen gedoneerd & verkocht in 2019

50

vrijwilligers aan de slag in de boekwinkel

11

jaar ervaring in tweedehands vinyl

Onze missie

Mensenrechten bevorderen

Het beschermen van mensenrechten vinden wij belangrijk. Bijvoorbeeld het recht op gelijke behandeling, onderwijs en vrijheid van meningsuiting. Daarom steunen wij goede doelen die hiervoor vechten.

Maatschappelijk betrokken

Mensen van alle leeftijden en achtergronden kunnen bij ons veelzijdig en zinvol vrijwilligerswerk doen. Daarnaast werken we samen met andere ideële organisaties op lokaal niveau.

Bestrijden van armoede

Wij maken ons hard voor de bestrijding van armoede. Er zijn te veel mensen op de wereld die in armoede leven. Daarom doneren wij geld aan organisaties die zich daarvoor inzetten.