Word vrijwilliger bij Books 4 Life Utrecht

Doe ook vrijwilligerswerk in Utrecht

Books 4 Life Utrecht biedt zinvol vrijwilligerswerk in Utrecht, in de boekwinkel of in een bestuursfunctie. Onze vrijwilligers geven hun inzet en enthousiasme aan Books 4 Life Utrecht. Omgekeerd wil Books 4 Life Utrecht haar vrijwilligers kansen bieden om hun kwaliteiten te ontplooien en verder te ontwikkelen.

Goede Doelen-coördinator

Als Goede Doelen-coördinator onderhoud je contact met de (lokale) goede doelen.

Doe ook vrijwilligerswerk in Utrecht

Vrijwilligerswerk bij Books 4 Life Utrecht

Winkelvrijwilliger

Als winkelvrijwilliger vorm je samen met twee of drie medevrijwilligers een team dat verantwoordelijk is voor een bepaalde dienst in de week (bijvoorbeeld dinsdagochtend of vrijdagmiddag). Samen zorg je ervoor dat er tijdens ‘jullie’ dienst altijd minimaal twee vrijwilligers in de boekwinkel zijn. De taken in de winkel richten zich met name op het bedienen van de kassa, het helpen van klanten en het innemen, sorteren en in de winkel plaatsen van gedoneerde tweedehands boeken.

Specialist

Je kunt de taak van winkelvrijwilliger ook combineren met de rol van specialist. Deze vrijwilligers zijn gespecialiseerd in een bepaald onderwerp of genre van boeken of platen. Als specialist verzorg je de selectie en het prijzen van artikelen op dit specifieke gebied.

Goede Doelen-coördinator

De Goede Doelen-coördinator zorgt voor bekendheid van Books 4 Life Utrecht als fondsenverstrekker en onderhoudt de contacten met de goede doelen. Daarnaast organiseert de coördinator – in samenwerking met het bestuur –  de jaarlijkse opbrengstenverdeling onder lokale goede doelen.

Bestuurslid

Books 4 Life Utrecht is een stichting, waarbij vijf vrijwilligers het bestuur vormen. Als bestuurslid kom je maandelijks bij elkaar en bewaak je de continuïteit van de organisatie. Je bent gezamenlijk verantwoordelijk voor het welzijn van de vrijwilligers, zorgt voor financieel beleid en vertegenwoordigt de stichting naar buiten.

Doe ook vrijwilligerswerk in Utrecht

Meld aan als vrijwilliger bij Books 4 Life Utrecht!

Op dit moment hebben we een vacature openstaan voor de Goede Doelen-coördinator.

Voor de functies winkelvrijwilliger en specialist hebben we momenteel geen vacature. Bij aanmelding plaatsen we je op onze wachtlijst en nemen we contact op zodra er plek beschikbaar is.

Voor actuele informatie over vacatures informeert neem u contact met ons op of kijkt u op de pagina van de Vrijwilligerscentrale Utrecht.

Aanmeldformulier

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Type vrijwilligerswerk* (meerdere antwoorden mogelijk)
WinkelvrijwilligerSpecialistGoede Doelen-coördinatorBestuurslid

Beschikbaar op (optioneel & meerdere antwoorden mogelijk)
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdag

Specialisatie

Motivatie*

In verband met het coronavirus heeft onze winkel aangepaste openingstijden. Boeken doneren kan enkel op afspraak. Een deel van ons assortiment verkopen we online. Of laat uw gegevens achter, dan sturen we een bericht als de winkel meer dagen of langer opent.
+